Naschoolse opvang

← Terug naar Organisatie

‘t Pagadderke is een erkende buitenschoolse kinderopvang die voorziet in de opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Je kan er terecht voor opvang voor en na school, op schoolvrije dagen en tijdens vakantiedagen. De begeleiding bestaat uit een team enthousiaste en professionele begeleiders gespecialiseerd in de opvang van 2,5 tot 12-jarigen. In onze locaties in BornemHingene en Mariekerke zijn er leuke binnen- en buitenruimten met aangepast speelgoed en heel veel knutselmateriaal.

Voorwaarden

Voor we je pagadder kunnen opvangen in één van onze locaties wordt een basisdossier opgemaakt. Hiervoor neem je contact op met de met de coördinator van ’t Pagadderke. Zij biedt je na het opstellen van het basisdossier ook de mogelijkheid om een afspraak te maken om een kijkje te nemen in de locaties van ’t Pagadderke.

Is je basisdossier helemaal in orde? Inschrijven kan via het nieuwe online systeem ‘I-school’. Vanaf dan beheer je zelf de inschrijvingen voor de voor- en naschoolse opvang van je kind. Via computer, tablet of smartphone kan je snel je eigen opvangagenda beheren. Ook voor vakantiedagen en schoolvrije dagen (pedagogische studiedagen) kan je inschrijven.

http://www.bornem.be/product/906/buitenschoolse-kinderopvang-t-pagadderke

 Voor meer info: ‘t Pagadderke – Bornem          Tel 03 890 69 47