Theater-wandelzoektocht

Meneer Beer gaat op stap

Heel fijn dat jij komt kijken wat we voor jou in petto hebben!

Meneer Beer en zijn vrienden loodsen je langs de mooiste plekjes

van Hingene met filmpjes en leuke opdrachten. Doe jij mee?

Wanneer: van 29 mei tot en met 21 juli 2021

Afstand: 2,5 km of 6 km

Kostprijs: wandelpakket voor 5 euro:

• een wandelkaart met opdrachten en QR-codes voor de filmpjes
  • materiaal voor opdrachten
  • een sapje en een kleine versnapering voor 1 persoon
  • één wedstrijdformulier

Het pakket volstaat voor een groep wandelaars en één wedstrijddeelname. Een extra wedstijdformulier met extra sapje en versnapering kan je kopen voor 2 euro.

Drie pakketten: om alle kinderen een gepaste uitdaging te bieden, zijn er drie pakketten beschikbaar.

• een kleuterpakket met doe-opdracht
  • een speuropdracht voor de leeftijd 6 tot 9
  • een misdaaddossier voor de leeftijd 9+

Geef bij je inschrijving duidelijk aan hoeveel pakketten je per soort wenst. Het eerste pakket kost 5 euro, ieder bijkomend pakket kost 2 euro, ongeacht de keuze.

Bijvoorbeeld: oma en opa gaan wandelen met Rhune (4), Elizan (7) en Carmel (10). De kinderen krijgen elk een pakketje dat bij hun leeftijd hoort dus oma en opa betalen 5 + 2 + 2 = 9 euro.

Wedstrijd:
Breng je alle opdrachten tot een goed einde, dan kan je via de QR-code op het wedstrijdformulier jouw antwoord indienen. Zo maak je kans op één van de mooie prijzen. Ga jij voor een CD van Meneer Beer, voor een Fitbit Charge 3, voor een strip of voor een andere verrassing?
De wedstrijd wordt afgesloten om middernacht op 21 juli 2021. Een onschuldige hand trekt de winnaars uit onze digitale pot en de gelukkigen krijgen via mail een bericht.

Inschrijven: schrijf je vóór 12 juni in via http://bit.ly/inschrijvingwandelzoektocht .

Pakket ophalen:

• Kinderen van de school schrijven in voor 19 mei en krijgen hun pakket rond 28 mei mee naar huis.
  • Alle andere deelnemers kunnen hun bestelde pakket ophalen op school op twee momenten:
    • zaterdag 29 mei tussen 10u en 12u, F. Van Haelenstraat 28 in Hingene
    • zaterdag 19 juni tussen 14u en 16u, F. Van Haelenstraat 28 in Hingene

Belangrijk:

• Om op je tocht Meneer Beer en zijn vrienden te kunnen helpen, heb je een smartphone met internetverbinding en een QR-scanner nodig.
  • Je kan de tocht wandelen en bekijken tot 21 juli 2021.
  • Je kan deelnemen aan de wedstrijd tot 21 juli 2021.

Met deze actie sponsort de ouderraad onze buitenklas en een nieuwe zandbak.